Sommar-feeling, och nationella prov, förstås!

Jag kan inte förstå när det blev sådan vår? Det sa bara pang, så kom solen och värmen. Men jag antar att det bara säger pang, så är den borta igen!

Dessa nationella prov, jag gillar dom inte. Eller egentligen är det inte sån stor sak. Det ska väl bara vara att göra proven och sen hoppas på det bästa? För vad är det dom är till för? Var det inte för att kolla vad de svenska niorna har lärt sig, endast? Jag förstår inte riktigt.
Nu är det i alla fall matte nationella imorgon kl 8. Use your brain then.. what a joke. Hur som helst kommer jag enbart satsa på A-delen och sen försöka tro att jag fattar B-delen... Då jag ska läsa matte upp till D på gymnasiet låter detta lovande, eller hur? (NOT) Fast det är ju inte sån stor sak som sagt..

Min utomordentliga syster har gjort mat nu, så jag ska ta och finsmaka korven och pastan..



TURKIET NÄSTA! Eller om en vecka i alla fall. Kan ni tänka er så härligt? En vecka i sol, avkoppling, nya miljöer och bara ha det härligt. Det är knappt så att jag verkligen tror på att jag och min pappa på riktigt ska sätta oss i planet på onsdagmorgon, lyfta från marken på umeås flygplats och ca 3 timmar senare landa på turkisk mark. Det är precis vad jag har drömt om ända sen jag gick på lågstadiet. Nu händer det verkligen. Tror jag, hoppas jag!

Tack och hej,
leverpastej!



Wow.. blogg!

Nu är det alltså dags för Ellen att börja blogga, vilket jag förmodligen kommer vara fruktansvärt dålig på. Men jag gör ett försök till att ta ännu ett steg mot vuxenvärlden!



 


Sommar sommar sommar, nu längtar jag gärnet. Solen skiner, mjukglassen smälter och shortsen har man hoppat i. Till och med moppen har rullat sina första metrar. Nu är det snart sommar!
I sommar ska allting vara perfekt. Moppe-utflykter med tjejerna, sol och bad, massor med glass, bad med pållar i alla dess olika färger och storlekar, och mysiga grillkvällar i solnedgången! Hur härligt låter det inte? Faktum är bara det att i Sverige har vi i princip 20 soltimmar per sommar vilket kommer grusa mina soliga sommarplaner.

Jag han gjort en ny upptäckt av mig själv just för tillfället, jag är verkligen inte bra på röj-flaggor, det är som att min hjärna inte kan tänka logiskt. Mycket mystiskt...

Nu känns det som om jag har kommit igång med bloggandet!
Ha det fint!

RSS 2.0