Nedräkning: 3 dagar!


Sommaren är magisk.



Den här kvällen är minnesvärd.
Umeå är en vacker stad.

TJINGELING

Nedräkning: 5 dagar!

Nej, jag skulle inte kalla mig en festprisse. Igår var ett undantag, grabbarna på Rågången styrde ihop en fantastiskt rolig fest med personer från Umeås alla hörn. I min hjärna spolar jag om kvällen fram och tillbaka för att riktigt komma ihåg och etsa fast händelserna och personerna från kvällen. Tummen upp för härliga hemmafester!


Jag är för övrigt helt dagvill, är det inte måndag idag? Jag var helt säker på det och egentligen var det bra att jag hade fel eftersom det skulle betyda att jag vid det här laget borde stått på NK och jobbat. Nej, måndag imorgon och då är vi inne på veckan där vi sätter oss i flyget och svävar iväg till Mallorca. Där stannar vi i två veckor tills vi är sypless på sol och värme och fått solbatterierna uppladdade så att de åtminstone räcker oktober månad ut.

Dags att ta tag i den här dagen. Kanske ut och gå, in med ny luft i systemet kan inte vara fel. TJINGELING

Nedräkning: 7 dagar!

Idag har jag självutnänt mig till superwoman. För det första ska jag dikta ihop det här, sedan ska jag klä på mig gummiehandskarna och rengöra lägenheten grundligt. Om det hinns med ska jag på min ömma rumpa cykla in till stan och leta tillbehör till Mallis-resan. Nu börjar det vara brådis med dessa ärenden. Så om ni ursäktar..


TJINGELING!

Nedräkning: 9 dagar!

Känns det inte lite befriande att slippa bli påtvingad en massa strunt och bagateller som jag envisas med att skriva om? Vänner, kamrater, amigos.. Detta är ett fantastiskt sommartecken. Det händer helt enkelt inte tillräckligt med strunt och smått irriterande saker att skriva om, och det kan utan tvekan kopplas till sommarlov. Även om dagarna springer iväg och jag inte hunnit fatta att det är juli än så känns det på många sätt och vis att det är sommar. Att det är ledighet som gäller i grund och botten. Ett annat sommartecken hittar ni under rubriken. Precis, inläggen som ändå dyker upp publiceras allt som oftast efter 02:00. Jag har vänt på dygnet. Av något underlig anledning är det flera tusen gånger lättare att skjuta på läggdags och uppstigningen än tvärtom!

Till sist vill jag säga ett stort GRATTIS till Krille som firade sin 18 årsdag igår, men även till alla som fått ett glädjande besked om antagning till Universitetet. Det kommer bli mycket firande framöver, tack och lov för det. Imorgon ska Helenas mamma firas och jag ska göra en insats för vår skadade jord genom att hoppa på cykeln och lämna bilen hemma på väg till födelsedagsmamman i Hössjö.

TJINGELING!

Som det var förr.


"Du hade rätt kort hår, mörkt som natten, fräknar och tänder som inte satt helt okej men samtidigt gav ett leende som man inte kan undvika att svara med ett leende".




Tack min käre vän, det satte sig direkt i hjärtat.


tjingeling

Ordet "borde" skulle raderas ur svenska ordboken.

Det här är vad jag borde göra nu:
• Ta fram en resväska.
• Packa väskan till Stockholm.
• Ta bort nagellack.
• Raka benen.
• Vika/sortera torr tvätt.

Det här är vad jag gör:
• Sitter i en fåtölj och stirrar rakt fram eftersom jag inte kan resa mig pga träningsvärk från igår.

Det här är vad jag ska göra:
• Åka motorcykel med morbror Jonas.
• Skjutsa Signe.
• Hämta Amos.

Det blir helt enkelt inte alltid som det borde. Jag gillar inte ordet "borde", det är jobbigt, osäkert och stressande. Huvudsaken är i alla fall att jag kommer mig iväg till huvudstaden med Anna imorgon. Om jag hinner träna imorgon är det bara en stooor bonus. Som läget ser ut nu blir nog min enda konditionsträning imorgon att sista-minuten-packa innan flyget går.

Tjingeling!

RSS 2.0