Glömskan sätter in..


Glömde mitt ibland alla gäspningar att säga min tid från Vårruset. - 29,45 minuter. WIIIE!

åh vad mycket sommar det är nu!


Tack och hej,
leverpastej!

Förvånande uthållighet.

Jag fattar ingenting. Vart kom orken ifrån? Hur som helst är den varmt välkomnad.
Okej, att jag orkade springa vårruset  (5 km) är väl ingen stor bragd direkt, men ändå något jag kan känna en viss stolthet för då jag inte sprungit något sen förra vårruset. Grattis Ellen! (Jag kan inte gå normalt nedför trappen på grund av mina otroligt stela lår- och vadmuskler, hur ska morgondagen fortlöpa?)
Och skolan.. Jag har fortfarande inte lagt ner min själ i något arbete på sistonde, men jag gör det jag ska på ett hyfsat ordentligt vis, inte illa, eller?

Den största äran idag måste ändå varit att få pilla i en uppsats som jag inte själv hade skrivit, och som jag inte förstod mycket utav när det väl kom till de utpräglande termerna inom ämnet (jag har ingen kunskap alls på den nivån). Jag låtsades dock förstå och pillade på som om jag vore expert på ämnet. Skämt åsido, men det var kul att förska hjälpa till.

Än så länge är Leila Lindholm väldigt anonym för att vara känd tv-kock. Det ställer till en del för mig när jag ska försöka ta reda på vem hon egentligen är. Det lustiga är att det är lättare att hitta konkret fakta om 1700-talets kvinnliga kock Christina Warg. 

Jag sänker snittiden på mina sömntimmar till 4 h/ natt. Inte bra alls. Tack för en trevlig kväll tjejer, och bra kämpat! Vi ses absolut på samma plats, samma tid, nästa år.

  
                                                       


Tack och hej,
leverpastej!



Galaxen Vintergatan.

Vad är det för krångligt ställe vi lever på? - Jorden? Den är inte lätt att förstå sig på, men jag måste förstå och kunna återberättta det tills imorgon, eller kanske tisdag! Hallelujah, eller?!
Jag förstår inte hur mina lärare planerar terminen. Hur kan det vara möjligt att vi har fördjupningsarbeten i NO, SP och SO. Plus andra arbeten med någon form av examination i både SV och EN, innan terminen är slut. Hur ska vi hinna? 

 Jag saknar Anna, min gose-anna, just nu! Var är du?! Jag vill hur som helst säga JÄTTE-GRATTIS till jobbet i sommar! Det är du värd, till tusen!

The kitten - Kattungen, Charlotte Perelli. (no comments). Jag klarar inte av människans utseende. Hur lågt kan man sjunka? Jag tycker synd om hennes kropp.

Göteborg var fint och jag längtar tillbaka till värmen och den härligt lediga känslan jag hade när jag virrade omkring i Göteborg stad. Jag önskar bara att jag tänkt efter mer med plånboken och tagit med mig mer pengar så att jag kunde haft möjligheten att bränna lite pengar för en gångs skull. Det vorde dessutom kul att få träffa kusinerna, det var så längesedan nu och jag hann bara träffa moster en kort, kort stund på stan i fredags vilket i och för sig inte var illa, men hela högen skulle inte vara tråkig att träffa med deras härliga göteborgs-dialekt.

    


Tack och hej,
leverpastej!

4.5 h sömn.

HA! Jag kommer hålla snittiden inatt med. Grattis till mig!
Leila Lindholm och Cajsa Warg har hållit mig vaken, utan att jag fått packa ett plagg inför klassresan till Göteborg, riktigt trevligt med sällskap från ädla kokerskor dock. (Antar jag) 
Nu är jag way to tired för att blogga, men det brukar ju bli som bäst då så jag fortsätter ett tag till.
   
  (Cajsa Warg ville inte infinna sig på bild. Försök föreställ er en hushållerska från 1700-talet  istället.)


Vi (min klass) åker till Göteborg imorgonkväll med nattåget kl 21.39
(Varför är tåg så punktliga?) Det enda jag riktigt tycker ska bli venvettigt(!!!) kul nere i Göteborg är Liseberg, och Universeum som verkar lite läckert.
Jag kommer garanterat vilja höra från hemstaden när jag är borta, ring på mobilen

Annis-gumman är hemma och det är verkligen jättekul. Jag har saknat min AnnaSara. Fast inte hennes mobil, den kan gå och ta sig någonstans. Det fins ju verkligen ingen mening med att ha en telefon som inte kan ta emot samtal. Jag menar, det är väl grundfunktionen för mobiltelefoner i överlag? Galet...

Framöver är det en del på gång. Fast jag är tömd på info just nu, hjärnan funkar inte alls som den borde nu kl 00.13 och konstigt vore det väl annars! Jag tar mina framtidsplaner en annan gång helt enkelt.

Nu vill jag sova, så..

Tack och hej,
leverpastej!

Leila bakar.

Åh så gott det vore med Leilas "sega kladdkaka" nu när jag sitter på bilden och ska utforska människans utveckling från apor till det vi är idag. (Vilket egentligen inte är sån stor utveckling?)

                                  

   



Jag har fått klagomål på att jag är dålig på att uppdatera. Jag har ju också redan sagt att jag inte skulle vara bra på att uppdatera bloggen, jag kan bara skriva när jag har någon insperationskälla.. Haha, not!

Min helg har varit allmänt vaken. Snitt-tiden på sömntiden landar på 4,5 timmar, det gör mig ruskigt trött.

Tack och hej,
leverpastej!


Mamma mia!

Det måste vara åtminstonde lite på riktigt den här gången. eller? 
Jag är på väg mot ett inte helt friskt psykiskt tillstånd för tillfället, hjälp!
 
Jag funderar på att bosätta mig i liknande bostad som denna, under en tid för att fundera lite, med en himmelsk utsikt och fjällandskap omkring mig. Det borde rensa tankarna.

image10

Tack och hej,
leverpastej!

Fredagskväll, i Kasamark..

Jahaja. nu sitter jag här igen utan trevligt sällskap, fast jag tror inte alls att det är en självklarhet att ha riktigt trevligt sällskap bara för att man bor i stan och har nära till allt. Jag har riktigt trevligt sällskap, fast lite längre bort bara!?

Jag har fortfarande inte skrivit något om min resa till Turkiet. Men jag kan säga att den var fantastisk! Det vill jag göra om nu, helst så snart som möjligt. Jag börjar ladda inför nästa sommar, hoppas bara Lisa-skrutten har lyckats mjuka upp mammsen sin, för vi vill verkligen fara till något skönt ställe där vi kan sola och bada och vila upp oss efter skolåret. Man skulle kunna se det som en "grattis-ni-klarade-första-året-i-gymnasiumet-belöning" faktiskt.
Jag ska dessutom se till att ha kvar massa pengar från sommarjobbet så att inget kan hindra mig till sommaren 2009 - outlandish!
På tal om sommarjobb så skulle jag hemskt gärna vilja att alla mina vänner och andra omtyckta personer i min bekantskapskrets som vill ha/behöver jobb får jobba. Lycka till, vill jag önska alla som söker jobb!

Idag var en soft dag. Den var mycket trevlig faktiskt. Eller nu ljuger jag, i skolan går det mesta lite åt skogen för tillfället. Fast faktiskt gick inte matte nationella (delprov c) så mycket ut i skogen om jag ska vara ärlig. Det var två uppgifter som jag inte kunde förstå mig på. Men annars gick det nog hyfsat.
Jag har som bekant valt naturprogrammet på minerva vilket jag börjar bli lite orolig för. Jag menar, naturämnena är ju inte MIN GREJ! Jag får lov att kämpa ganska hårt nu i 9an. Hur ska då gymnasiet gå, då jag har valt en naturlinje!? Förmodligen inte så bra.. Någon som vill vara extralärare i matte+no så småning om till hösten?

Tillbaka till min dag idag. Jag sa att jag ljög om att den var trevlig, men det gjorde jag nog inte ändå. Efter skolan och en helt knäpp musiklektion med en lärare som inte vet vad han gör längre gick jag till min mormors lägenhet. Där chillade jag ett tag innan jag sen tog en cykelrunda ner till stan och lämnade igen böcker på bibblan. Sen satte jag mig ovanligt nog och pluggade på bibblan (upstairs). Samhällsekonomi - how fun?

Efter ett tag kom en väldigt trevlig och soft människa som jag blev glad åt att få träffa, och vi gick och käkade mumsiga mackor på ett ställe som heter "Catarina" och snackade lite innan vi skildes åt och jag sedan sammanstrålade med Anna och Lina Bäckström på hemköp och köpte Dumle-galss. Helena fick komma och hjälpa oss äta upp den sista och 4:e glassen i SF-parken.

Efter våran picknick fortsatte jag och Helena till subway för att handla middag till Helena (her self) och promenerade vidare med mormors cykel till mammas jobb på Sveag. och skyndade till LUFF på Vasakyrkan där vi träffade: Anna, Lina, Lisa, AnnaSara, Frida och många fler sköna typer och några inte lika sköna typer.

Imorgon sticker familjen Persson till Mallorca - inga kommentarer från en väldigt lyckönskande Ellen i Kasamark, Umeå, Sverige. Hoppas ni får det superbra, minst lika bra som jag har haft det i Turkiet.

Och för att få in lite rutin i något jag gör avslutar jag på samma sätt som tidigare...

Tack och hej
leverpastej!

image3 image4 image5 image6 image7image9

RSS 2.0