Äldre herre på tigercykel eftersökes!



Fick titta efter både en och två gånger när jag skymtade denna variant av sadelskydd som leddes fram till vår portdörr. Speciellt som cykelns ägare var en herre i pensionsålder med tunt, medellångt hår och kraftig putmage. Tyckte i varje fall den var värd att förevigas på bild, för aldrig tidigare har jag stött på ett liknande sadelskydd i denna stad.


Addiction

Hur svårt kan det vara?
Jag kan lägga av när jag vill...
Det är inte frågan om att jag inte skulle kunna.
Nej, jag vill bara inte lägga av just nu.

Beroenden som skapar abstinens och omeotståndliga sug är en facinerande grej. För hur medveten man än är om sitt (eller sina) beroenden så verkar det var oerhört svårt att genomföra ett beslut om att lägga ner sitt "missbruk". Nu låter det garanterat som att jag sitter och drar små linor i smyg på kvällarna inne på mitt rum. Jag syftar dock på andra beroenden, så som sockersuget till exempel. Jag är väl medveten om hur svårt det kan vara att avveckla ett beroende, och jag vet vad som inte är smart att göra eller tänka om man verkligen vill komma ifrån problemet. Trots att alla fallgropar är väl synliga händer det i 99/100 fall att man trillar i. Är det inte fantastiskt facinerande hur starkt ett beroende kan vara?

Ha en trevlig påsk!

I'm not saying it is your fault.


Man kan inte annat än att le lite extra stort när man möter Umeås i särklass coolast tant på väg till skolan. För vem kan vara läckrare än en 70-åring i brun skinnjacka, jeans med nitar, svarta skinnstövletter, en skikigt rosa scarf och lätt liggandes på huvudet - en sliten keps!?

Jag vet i alla fall att jag kände mig, om möjligt, lite gladare efter att passerat denna människa på väg upp för svingen - Umeås farligaste cykelstråk..

Ha en härlig dag och lov.

Somliga dagar är lättare än andra.



Back to you, it always comes around - back to you.

I tried to forget you, I tried to stay away.

Over you, I'm never over - over you.

Something about you, It's just the way you move, the way you move me.

I'm so good at forgetting and I quit every game I've played.


But I can't turn and walk away.

Barfota utan strumpor och skor, vill jag dansa med dig!

Är det inte underbart att äntligen känna hur solen värmer den trötta, kalla och bleka vinterhuden? Jag njuter av varje sekund jag får tillsammans med min varma och glädjespridande polare. Dock har jag hört talas om att ozonskiktet ska vara ytterst tunt över våra nordeliga breddgrader och att vi bör undvika solen för allt vad vi är värda. Är man en idiot som struntar i alla goda råd och istället välkomnar strålarna med öppna armar? Man kan väl i alla fall få vara en medelmåttig idiot som sträcker ut en hand mot värmen..


Idag bakade jag kladdis åt klassen, 8 ägg och ett kilo socker - hejbah, vilka mängder. Vi skulle nämligen planera och styra upp inför studentdagen den 16 juni. Tycker vi som var där fick ihop en hel del vettigt. Verkar som om även vi kommer kunna åka runt i stan som alla andra lyckliga, vitklädda människor i mössa och med ballonger runt halsen. Om jag inte missminner mig är det kring 45 dagar kvar i skolan innan slutsignalen ljuder. 16 juni kan inte komma nog snabbt. Heja, heja dagarna!

God natt, här bryter jag och hoppar isäng.
TJINGELING!

EUROPA, by train.

Det här är bilder som beskriver den ganska detaljerade reserutten för tågluffen som planerats in mellan 15 agusti och 15 september. Huva, så roligt det ska bli. Nu är det dags för en god natts sömn.


Berlin - Tyskland, Innsbruck - Österrike.



Florens - Italien

Rom - Italien


Pula - Kroatien


Prag - Tjeckien


Köpenhamn - Dannmark

TJINGELING!

RSS 2.0