Forrest Gump.


"Mama. What's vacation?"
.
.
.

"Vacation's when you go somewhere... and you never come back."



God kväll

Minervagalan 2011

Jag borde verkligen ha fotat eller filmat hela tillställningen. För det var något som hette duga, kan inte förstå att jag missat den de tidigare åren. Verkligen något jag i efterhand inser att man vill vara med på. det är inte som alla andra tråkiga skolavslutningar där tveksam sång blandas med kallt väder och misslyckade frisyrer. Nej, det är såhär en riktigt skolavslutning ska vara. Med inslag av vad det gångna året bjudit på med fokus på treorna, stipendier till de som kämpat hårt med skolan och spex från lärarnas sida.

Jag överraskade mig själv genom är titt som tätt finna mig själv lipandes när jag tänkte på att de här tre åren är över. Det som varit en så självklar vardag är nu finito, over, slut. Man kommer inte höra Sören skratta åt sina egna skämt i några klassrum bort och skaka på huvudet åt hans påhitt, och man kommer inte morsa på Kjell som plirar finurlig med ögonen, och man kommer inte längre kasta en rad fula ord över de knäppa skrivarna. Listan kan göras lång, och det var någonstans där, i mitten av "Den blomstertid nu kommer", med alla lärare på scen och ståendes elever som jag insåg att mina tre år på Minerva Gymnasium inte bara har varit en transportsträcka till friheten. Det har varit en förbaskat bra tid, och jag är så glad för den tid jag haft på gymnasiet.

Dessutom toppades denna skolavslutning med att jag blev framröstad till "Årets hurtbulle" bland tjejerna i trean. Fantastiskt roligt att få en sån utmärkelse, jag är otroligt glad för den. Däremot är jag inte så glad på mig själv för att jag försov mig här mitt på dagen så jag missade början av galan och därmed också tillfället då de tillkännagav de framröstade personerna. Jag menar, hur många gånger får man en applåd tillängnad sig?


TACK, än en gång!

RSS 2.0