Om du vore mer som mig, skulle jag gå ner på dig.


Har en främling på min loftsäng
, På en lördagsnatt, Inte samma som I går kväll, På en lördagsnatt, Har lampan släckt men han är så så så så så så tänd, På en lördagsnatt, Gissa gissa hur det går sen, På en lördagsnatt.

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer









Dokumenatation 2.


Drömvy att vakna upp till. Skulle betala mycket för att uppleva denna miljö.

Snart har en vecka förflutit sedan gaddarna rykte. Svullnaden blev inte värre än de förra bilderna visar. Fortfarande käkar jag värktabletter för att inte bli galen på käkar som dunkar och ömmar dygnet runt. Stygnen håller på att släppa och groparna som blivit där tänderna satt är djupa som gamla läskiga vattenbrunnar. Skulle utan problem kunna samla en mindre måltid i dessa.

Idag testade jag att tugga tuggummi. Not so nice, hela tandraden i underkäken ömmade så fort tuggummiet nuddade tänderna. Slutade alltså med att jag tuggade endast med framtänderna och emellanåt sög lite för att komma åt spearmintsmaken! Försöker alltså frotfarande undvika mat som måste tuggas, men inte är det lätt kan jag lova. Så imorse gav jag mig i kast med att förtära tre härliga våfflor med sylt och grädde som var över från igår. MUMS!

Ha en underbar eftermiddag i solen, tjingeling!

Dokumentation 1

Så var det som så att jag fick mina visdomständer utopererade igår. Det här kan ses som ett första steg i den bahandlingen som jag framförallt hoppas kommer att bli av och resultera i en mun som ser ut som den ska. Men det kan också ses som ett nödvändigt ont då mina visdomständer har varit jobbiga med mig till och från under senaste året.

Hur som helst vill jag inte glömma hur jag såg ut i ansiktet när de enbart tog bort mina visdomständer. Om vävnaderna i ansiktet reagerar så här på ingreppet med visdomständerna, tänk hur de kommer uppföra sig ifall man ska flytta på både över- och underkäke!


En timme efter operationen, med två tussar i varje kind.


Dagen efter, inga tussar i munnen. Jämför med bilden från det tidigare inlägget, området till sidan av hakan är bredare än normalt.

Idag är jag öm, spänd och svullen i kinderna. När jag sväljer stramar det i stygnen och att gapa stort är bara att glömma. Nej, nu ska jag återgå till min "Hunger Control" för att få i mig någon slags näring utan att påfresta munnen..

TJINGELING!

if i had eyes in the back of my head, i would have told you that you looked good as i walked away




obs!! ingen fotoeffekt använg, truly myself..



Är enormt tillfreds med mig själv efter den härliga morgon rundan kring broarna i både löp- och gångtempo. Wiieho, here i come hälsosamma liv! Så var det dags att hoppa på cykeln och rulla ner till värsta kalorihaket i stan för 6 timmars jobb.

Tjingeling!


nytolkning av evert taube


Evert Taube, orginal:
agda har legat med papiljotter inatt..

Flicka fem år, tolkning:
agda har legat med harry potter inatt..



tjingeling

i'll never be your beast of burden

det är ett evigt pockande på uppmärksamhet från denna bloggen på mitt ständigt halvdåliga samvete. det är så fasligt många gånger jag fungerar, grubblar och konverserar med mig själv tyst i huvudet när jag ser, hör och krockar med diverse vardagshändelser. nästan varenda gång hinner tanken "det här vill jag slänga ur mig på bloggen, för jag vill komma ihåg vad jag funderade på och grubblade över som 18-åring" fara genom huvudet. men efter alla gånger jag tänkt så och ändå inte smattrat ner en enda mening på denna bortglömda sida har jag insett att funderingarna och grubbleriet är ute ur systemet lika snabbt som det dök upp. vore det inte perfekt med en slags dagbok som är sammankopplad med hjärnan och på det viset kan uppdateras minut för minut?

idag blir en sån där dag när det mesta som fastnar här varken har mening eller mål. en sån dag där jag är tillräckligt pratsjuk för att prata mig själv via ett elektroniskt papper. en dag när orden kommer från ingenstans. en dag när jag gör allt möjligt som tar tid bara för att få tiden att gå. en dag när jag lyssnar på eros ramazzotti och försöker lära mig att skriva utan att titta på tangentbordet. en dag när jag river ut allt ur mina skåp och sitter mitt i röran bara för att en kort stund senare bli less på röran och slänga det mesta av prylarna. en dag när jag läser gamla dagböcker och förundras över hur man går igenom olika perioder i livet och funderar på att återuppta det hederliga dagboksskrivandet med papper och penna.

nepp, kanske jag skulle ta och rycka upp mig lite. ta tag i något som är kopplat till skolan. kanske vara den duktiga flicka jag är. kanske lyssna på mia törnbloms "självkänsla nu" och bli galen på hur hon inte kan läsa upp sin bok på ett behagligt sätt. kanske blindskriva på mitt pa100, eller friskvårdsarbete, eller varför inte läkemedelsarbetet på kemin?

hur som havre är det dax att lämna den här burken innan mina ögon brinner upp. de är inte riktigt fit for fight ännu, därav detta slöa och oproduktiva sportlov. tjingeling!

sounds like fun


peace out glasses and lenses.


tack för den här tiden tillsammans. den var, helt ärligt - helt ok men rätt dryg.
och tack linser, för ett underbart samarbete. jag ser trots det fram emot att slippa hanskas med er.



imorgon välkomnar jag laserstrålen med öppna ögon och låter synfelsattiraljerna gå i förtidspension.

TJINGELING!

skitteknologi



let's go back to the time when the only way of communicate was by writing traditional letters and send them with a postman on a horse, shall we?

RSS 2.0