Heelo lesbiantalk!



"Om jag var i ett lesbiskt förhållande skulle jag nog vara mannen!"


TJINGELING!

På begäran av heeela det svenska folket. TYP, om hela svenska folket är EN person?



Här är den då, en ihopklistrad video med ellen in action. Lisa som skrattar gott mitt i min graciösa rullning. Suveränt, inte sant?! Jag är stört nöjd över mig själv för att jag lyckades knåpa ihop en film med LJUD!!

SovGott, TJINGELING!

Den overkliga resan fortsätter.


Här gick vi ut på en promenad efter en hel dag i solstolen. Min förkylning satte sig i hjärnan och jag skuttade iväg på äventyr upp på en kulle, haha. skumt! Det finns en film där jag rullar ner från "berget" också. Frågan är om jag ska bjuda på den senare!

TJINGELING!

Alltså, den som insåg att "en bild säger mer än tusen ord" är ett geni.



För om ni kollar på den här behöver jag inte ens förklara huur siten jag är och hur pissigt jag mår.
Urs, vad är bäst - sova bort dagen? Proppa i sig tabletter?

tjingeling.


The continueee: ElLeN i FjÄLleN!




Här ser vi delar från dagsturen till Sauvann (på norska: fårvattnet). Alltså spetsiga fjället i bakgrunden av sittande Lisa. Dagen var suvrän trots att min snuva blev värre och värre allt eftersom timmarna gick. Jag ÄLSKAR fjällen, hehe!

TJINGELING

Nej, det var inte en kråka som jobbade idag på NK. Det var jag med min sensuella röst!

det verkar som att när orken för skolan sinar hos mig så sinar också skrivarglädjen här i den "elektroniska dagoken". hjärnan checkar ut mer och mer allt eftersom temperaturen stiger dag för dag. tur är i alla fall att jag har haft en ledig och lugn helg... NOOT! jag har jobbat både lördag och söndag för fjärde helgen i raken och inte är jag ledig för det nästa helg heller. förstå mig rätt nu, jag gillar att jobba och jag ÄLSKAR att få lön för mödan, men jag har nyss kommit hem och hela kroppen värker från topp till tå. ta dig i dasen mens!!

i fredags tog jag, lisa och annsi med helena (som hade fått utföra en del skumma uppdrag innan vi möttes) till TC där vi mumsade på after work-buffén som var - H. I. M. M. E. L. S. K!! sedan vankades det hemmaspa för hellie som blev len som en babyrumpa all over her body liksom. och tusiken så gott hon luktade. vi andra frick nöja oss med att pyssla om och ha henne i närheten. höjdpunkten för kvällen var nog ändå när vi skar upp alla de godaste frukterna; färsk annanas och mango, jordgubbar, melon, vindruvor och passionsfrukt. tror ni vi nöjlde oss så? nej verkligen inte! innan munsbitarna stoppades i munnen doppades de i smält mjölkschoklad.  JAG DOG, oj vilken njutning alltså! senare på kvällen dog jag en gång till när vi tog fram en härlig ostbricka vi skoningslöst högg in på medan vi kollade på en film. lisa grät så att det hamnade i bh'n... helt klart en lyckad och mysig kväll!

nu måste jag ta tag i mitt svenska tal och friskvårdsprov. åh, inspiration kom till mig!
TJINGELING!

Salig äro den som kommer från det heliga garaget i Yttersjö!


Well, fortfarande på kvällspromenaden. Jag flippade ur och fick för mig att jag var en fjällämmel och att skoterspåren var mina lämmelstigar, trädstammen var krubb som jag bet i.. Dessutom testade jag att hänga kväveck som man gjorde för 1000 år sen i skolan på rasterna. När lisa också ville vara med gick grenen av! To be continued..

Idag har jag haft en dag full av trafikskola. Först den obligatoriska riskettan som jag faktiskt inte tyckte var så värdelös som alla sagt att den ska vara. Men det blev lite kaka på kaka när teorilektionen därpå handlade om "människan i trafiken". Hur som helst känns det vettigt att kommit igång och roligt att Hellan tar tag i det samtidigt som mig.

Jag hängde med Hellan till Peter och hans magiska garage. Jag har helt enkelt haft bas-spelar-abstinens som fick botas idag med John Mayer - DAUGHTERS (lycka, lycka, lycka!) och hjälp med basgången på låten vi ska nöta in i skolan. Som lite avslut sjöng jag - i mic....!!!! med Helena. Lisa Nilsson - Handens fem fingrar. Åh, musik är så roligt. Dags att skaffa en gura till vårt hem mamma/pappa!!!!!!

Sängdags, hälsar Ellen från golvet på Helenas rum.
TJINGELING!

Mambo - chasseeeé - mambo. Det här är ett grundsteg: TA I FÖR TUSAN!


Nu kör jag en återblick på fjällen-veckan slumpvis valda inlägg framöver. Dessa är från första kvällen då det var dags för den obligatoriska "välkommen-hit-här-ska-ni-bo-promenaden". Pretty nöjda flickor må jag säga.

Helena tog med mig på ett Step Muskel pass denna kväll. Det var galet - svårt och roligt! Jag är inte mycket av en koreografi-människa och har verkligen inte koll på armar och ben samtidigt. Det är som om hjärnan slår slint när man ska veva med armen samtidigt som man kliver upp på brädan och gör en "awesome airkick" för att sedan direkt svischa ut i ett V-steg med armar som liksom luft-boxas.. Haha, nej inte var det lätt men det måste ju sett kul ut för alla andra som fick se mig yra omkring där längst fram.

Jag brummade iväg på den fjärde körlektionen idag och det är så roligt. Idag brände jag på SJÄTTE växeln ut mot Stöcke och fick även se mina gamla hemtrakter Degernäs och surdiket. Det var alltså landsvägskörning som skulle kontrolleras. Riskettan och halkbanan är bokade, kanske dags att börja räkna ned till födelsedagen snart?

TJINGELING!

till VERONICA: 800 med frakt, kontakter skulle jag kalla det, inget blocket.se i alla fall. hehe

Att spendera eller att inte spendera, det är frågan!



Ja, hur tusiken ska jag göra? Denna goding ligger till salu och syskonen Bergström står först i kön att lägga beslag på den. Min plånka är fortfarande aningen öm efter förra veckans brända pengar, men himmel så sugen jag är. Ska ellen bli en skejtarbrud i sommar alltså, snacka om blandad stil. Men de är alla sköna, så det gör väl andå inget om man råkar vara läcker heels-puma ena dagen, skön "street-glidare" andra och en blandning av allt den tredje!?

Imorgon rullar mamma in i stan och då är det slut på den ljuva friden. Dammsugaren kommer gå varm och disken kommer slamra dagarna långa. Måste erkänn att tiden inte räckt till åt att dammsuga något alls under tiden hon varit borta. Så välkommen hem mamma, här väntar hushållsjobb på dig, only for you mama!

TJIGNELING!

Fredagskväll, alla gånger!

Sicken trevlig kväll jag hade igår! Efter en fantastisk middag hos mormodern satt jag och dagdrömde om min själv på en longboard tills pappa kom hem vid 9. Vi tog då bilen och gasasde runt i stan, parkerade och for t till strömpilen för att handla. När vi kom in på MAXI blev det dock väldigt lite handlande utan vi satt istället i ett par solsolar som var till salu och pratade om att fjällvandra i sommar. Medan vi strosade omkring i affären bjöd jag in oss själva lite till Böleäng: där var två Bergströms-familjer redan samlade. Som alltid när vi träffas är ljudnivån hög och det är mest skratt och skoj. Alla gånger trevligt! Nu är det dags för jobb, tjingeling!

ps. Mamma Böleäng - du är min trognaste läsare, en eloge till dig som trofast följer detta svamel!

Sommardrömmen, for now!

Just nu sitter jag och önksar att jag hade en bräda som denna att plocka med mig och ge mig ut på. Jag vill hinna träna innan de riktigt sköna sommarkvällarna är här. För ärligt talat har jag knappt satt en fot på denna urläckra skapelse. Men de få metrarna jag testade har helt klart etsat sig fast och jag fick lätt mersmak. Kanske detta blir 18-års önskningen? En bil kommer jag ändå inte få, eller vilja ha, inte än!
Men kan ni förstå - hur härligt vore det inte att ge sig ut i ljumna sommarkvällar på brädan iklädd en skön fladdrande t-shirt, slitna jeans och converse som formats precis efter foten. Mums!

TJINGELING!


I don't believe in, I don't believe in angels.


Idag har det varit en bra dag
. Eller nej, inte bara bra, den har varit
SUVERÄN och det pga detta:

1.
Jag hade snygga (och nya) kläder att ta på mig i morse.
2. Kort dag i skolan.
3. Solen lyste.

Kombinera det med att umgås med bästa Maxen senare på eftermiddagen så känns dagen fulländad. Jag har haft en av de helt klart skönaste eftermiddagarna på länge idag. Vet inte hur jag ska beskriva det men på något vis har en skön "auora" legat runt omkring överallt. Käkat på hamburgerstället Max, strosat i affärer, lyssnat på musik utan att göra något alls och bara softat. Skolan kan vi ta en annan gång (snarast)! Ett par otroligt sommarfräscha/ supersnygga plagg åkte med hem till haga också. Jag lovar, superb helt enkelt. Fick i slutändan skjuts hem till Teg från Haga med cykeln dinglandes där bak på bilen. Tyvärr fick jag inte testa åka med Max själv bakom ratten denna gång!

Imorgon ska jag köra bil igen på körskola, nu drar vi igång på riktigt alltså. Jag vet bara inte när jag ska hinna trycka in teorin mellan alla andra ämnen i skolan. Sätter all min tro till det sunda förnuftet som jag hoppas finns kvar någonstans. Faktiskt säger det sudna förnuftet säger att nu är det dags att slänga igen ögonlocken för att motverka de växande påsarna under ögonen. Illa, illa, illa!!

TJINGELING!!

För jag är nöjd, nöjd, nöjd. Tjejen här är jättenöjd!

haha, älskar allt med den här bilden: ansiktsuttrycket, hållningen, bikinin som inte ens är på, skillnaden på brännan i ansiktet vs benen, allt!

Idag har jag verkligen haft en suverän dag, fast det bara är en vanlig tisdag på många vis. Vi slutar tidigt, jag gjorde klart ett biologiarbete på skolan och överraskades med ett nationella prov på morgonen. Hipp som happ så var den muntliga delen i engelska bortgjort, helt underbart! Ikväll har jag varit flitig och skrivit klart hemprovet i islam som skall vara inskickat på söndag. Jag tänker inte ägna det en enda tanke till innan det är dags att maila in det. Nu kopplar vi på svenska-hjärnan och kommer på ett finurligt tal om relationer som skall vara i fem minuter. Samtidigt ska jag se till att ha fysik-hjärnan på standby för att fixa provet näsa vecka. Åh, skolan är min bästa vän............

Idag shoppade jag lös! Åter igen sprang jag i slutet av dagen omkring med en handfull kassar slängandes kring benen. Kan garantera att pengarna fladdrade lika vilt! Tyvärr är våran kamera pajad - en lillasyster tappade den i golvet - så det blir inga bilder visade här. Kan bara hänvisa till livevisningar i vardagen! Hoppas det fina vädret fortsätter att hålla i sig så att jag kan använda nyinköpen snarast.

Nej, nu är det dags att snora ner kudden istället för tangentbordet. TJINGELING!


Årets första spralliga sommardag!

fet, otroligt bra sommarstämning med AMY DIAMOND och strålande sol. haha, kan inte bli bättre dag!
nycklarna är tillbaka och jag kan cykla till stan och glida runt på stan i jakt efter något att ut slänga pengar på. WIIIEHO, vem har sagt något om att spara!??!?!?!
TJINGELING! ps. unision muskspelning från 6 datorer är inte illa och solglasögonen mina går varvet runt!

Bilderna talar för sig självt.




Tjingeling.

ps. nu får nycklar av alla dess slag ta och pallra sig tillbaka till mig. Seriöst!

Live, just nu sitter vi i solen med varsin...

dsc01452 (MMS)

Live, just nu sitter vi i solen med varsin bit kladdkaka! Till dessa köpte vi varsin ramlösa som vi tänkte njuta av mitt i våren! Problemet är bara ett.. DET GÅR INTE ÖPPNA DRICKAN. Det är helt omöjligt, jag har starka nypor men rackarns så de sitter. Helena gick tillbaka till affären nu för att be om hjälp/pengarna tillbaka! Haha, vilket skämt... Tjingeling!


Bara 15 minuter kvar till SUNTIME!



Snart springer jag från skolan med bästa Hellan. Vi flyr ut i solen under håltimmen, snacka om att jag är soltörstig. Jag får inte nog av värmen och ljuset! Nu går jag lite på autopilot här i skolan. Gör klart och gör bort, strunt i hur det blir bara det blir något.

TJINGELING!

Ljuvliga ensamhet.


Jag kanske är en underlig varelse, men så länge jag kan minnas har jag gillat att vara för mig själv emellanåt. Jag kommer speciellt ihåg ett utvecklingssamtal under de allra första skolåren då min fröken var en gnutta orolig över att jag gick för mig själv på rasterna. Nu i efterhand kan jag förstå om det verkade underligt, en mänsklig "tjuren Ferdinand" liksom. När jag sa att jag valde att gå för mig själv syntes det att de vuxna inte riktigt trodde mig men sa inte emot, de kanske tänkte att det "skulle lösa sig". Det har aldrig varit något som "ska lösa sig" för jag har alltid gillat att vara för mig själv, jag trivs med mig själv.

Alltså myser jag som aldrig förr av tystnaden och mörkret och friheten att vara precis som jag vill för stunden. Det enda som hörs är mina snoriga andetag som med jämna mellanrum bryter tystnaden. OH BOY, gissa om jag älskar detta! (Mamma som jobbar natt och syskon som är hos fadern). Självklart är jag dödligt sällskapssjuk däremellan och kan inte sitta still förens jag får träffa eller prata med en mänsklig varelse. Vad jag vill poängtera är att det är skönt att känna att man "hittat hem" till sig själv när man kan känna lugnet i att bara vara, ensam med sig själv. Med dessa ord tänker jag bara slinka iväg härifrån och gotta mig åt att få somna och vakna med endast mig själv att ta hänsyn till.

TJINGELING.

Tjoffsan snoppsan!

Hallelå där solen som FORTFARANDE skiner fast det är eftermiddag och klockan snart är fem! Är det inte helt fantastiskt det här! Inte blir det sämre av att jag tjänat kosing idag, en underbar tanke. Det börjar dock bli läge att stoppa cykelnyckeln i fickan och hoppa i stövlarna för att cykla över till pappa och svälja några tuggor middag.

Jag har en hemsk bekännelse att ge: På denna dag, den sista lovdagen har jag blivit lurad att bläddra fram sidor som handlar om laddningar och elektriska kretsar. Är det lagligt att tänka på skolan en dag som denna? Nej egentligen inte, men nu blev det så. Jag kunde inte säga nej då jag blev lovad bakgrundsmusik i form av live gitarrlirande.

TJINGELING tills vidare då och kul att det fortfarande trillar in besökare!

God morning Sunshine.



Ögonen slog igen närmare 04.00 denna natt (morgon) och bara dryga tre timmar vaknade jag av att solen sken in genom det gigantiska fönstret i vardagsrummet. Har det alltid varit såhär stort och utan persienner?! Somnade om i två timmar och nu ligger jag här nyvaken och lite virrig. Dessutom känns det lite vansinnigt helt plötsligt att jobba när det är soligare än någonsin här i staden! Nej, nu är det dags för utredning av morgonkalufsen och en god frulle.

TJINGELING!

Något magiskt, skumt, sjukt, trevligt, konstigt och spännande händer här.. Uppenbarligen!!



För vet ni vad - igår, den 10 april hade den här sketna samlingen svameltexter 160 rackarns besökare! Hur i hela friden gick det till? Jag vet inte om jag ska kalla det ett mirakel eller en katastrof? Självklart är jag (även om säkert hälften av klicken hit var snedsteg bland internetsidorna) fascinerad och en gnutta smickrad men jag är lite orolig för er stackare som hamnar här i tron om att hitta något spännande och läckert i form av "dagens outfit" och liknande snaskigheter, för det finns rakt inte här i någon större mängd alls! Hur som helst kanske jag kan bjuda på något smålustigt emellanåt. Så -  "HEJ, trevligt att ni tittade in!" till er som bara klickade hit för att inte återvända. "HEJ, välkommen hit, välkommen åter, trevligt att ni tittade in - VILKA ÄR NI?" till er som kanske klickar er tillbaka en andra gång.

Imorgon ska jag kliva upp och jobba i fyra härligt fartfyllda timmar. Slita för pengarna är precis vad jag ska göra, annars skulle det inte kallas jobb, visst? Ja, det är i alla fall vad jag intalar mig själv. Med start 12.00 får jag ändock en redig sovmorgon innan jag börjar och kanske någon hinner vakna och läsa detta innan vi öppnar 12.30 - kom då gärna in och mys på café ett tag. TIPS: ta med en bok och köp något varmt att dricka, eller (även om det är lov fortfarande) ta med skolböckerna och plugga med en lite mer mysigare, positiv atmosfär runtomkring er. Jag kan nästan lova att det som ska stanna i skallen fastnar bättre i en mysig pluggmiljö!

Tjingeling, GOD NATT!

ps. Cafét ni skall vara på ifall ni befinner er i Umeå är självklart Nya Konditoriet mitt emot MVG-gallerian!

ps2. Det gick inget vidare för stackars real i (går-) kvällens el classico trots att jag höll mina tummar och muttrade om taktiker och spel som jag inte har vidare koll på över huvudtaget. I själva verket lärde min pappa mig så sent som på vägen hem vad OFFSIDE innebär.. Bättre sent än aldrig och jag måste säga att fotboll är kul! 

Hemma hos Anna bland videoband, hundar, trötta mammor och en underbar mac.


Jag mötte upp Anna på Station för att fika och snacka av oss. Skrämmande länge sen vi sågs ordentligt på tu man hand helt enkelt. Anna är så kexig i sin nya frisyr! Till slut hamnade jag ändå här i stöcke och stannar över natten. Anna får bli en personlig chaufför imorgon och skjutsa mig till stan innan jobbet. Snacka om att jag längtar tills det där rosa kortet ligger i handen och jag kan sätta min egna fot på gaspedalen utan en skylt på bilen och en förälder i passagerarsätet!

För övrigt hade jag en kass morgon. Klockan nio vaknade jag med sprängande huvudvärk och kunde bara inte somna om. Så efter en TREO och ett samtal med Helena som är i vår kungliga huvudstad somnade jag om och vaknade inte för ens halv tre på eftermiddagen då jag stapplade upp (fortfarande med huvudvärk) och stoppade i mig ett glas mjölk och en macka. Klockan hann bli både fyra och fem innan jag tog mig för att kliva in i den härliga duschen. Men kvällen blev bara bättre och bättre med en toppen fredags-middag hemma hos pappan min.

Så alla partymänniskor, nu ska jag och Annan kolla någon gammal video med (hör och häpna) barn som huvudrollsinnehavarna innan vi klubbar oss i sängen för lite välförtjänt sömn.
TJINGELING!

Jaa, vilket uttjatat ordspråk passar bäst om inte: Home sweet home!


Vad ska jag säga.. Äntligen hemma, fast ändå inte. Jag hade gärna stannat flera dagar istället för att nu sitta här i slasket. Jag tror jag äntligen vet vad kärlek är för i veckan kom jag på mig själv att vakna och känna mig pirrigt glad, genuint lycklig och fånigt leende så fort jag fick syn på fjällen i horisonten. När solen dessutom valde att lysa med sin NÄRVARO visste jag egentligen varken ut eller in. Jag ÄLSKAR fjällen.


Idag stannade vi till i Tärna och åkte slalom hela dagen. Jag och Lisa hyrde utrustning och fick förutom proffsiga skidor och stavar även fantastiskt läckra hjälmar. Lisas önskning vid hjälmval var "så diskret som möjligt" vilket resulterade i att hon fick en som hade svart grund med vita mönster. Jag bad endast om en mindre storlek och fick en röd hjälm med DÖSKALLAR på - fräsig, alla tiders!

Tjingeling!

ps. jag tog såklart inga bilder men inväntar från övriga fotografer!

Idag tog det nästan 10 timmar för oss inna...

dsc01428 (MMS)

Idag tog det nästan 10 timmar för oss innan vi fick på oss ordentliga ytterskor för att faktiskt röra oss utanför tomten... Vi har det fantastiskt här i fjällen. Bilden är tagen igår. Vi åkte rakt upp på fjället utan att se ett moln - så långt ögat kunde nå! Målet med skidandet, förutom att fika i en solgrop, var fjället i bakgrunden på bilen. Platsen ligger i Norge och heter Sauvan, "fårvatten" på svenska! Jag har fått fräknar i ansiktet, man kan nästan känna hur de ploppar upp eftersom under dagarna. Idag satt vi i solen från halv tio till middagstid med endast ett avbrott för lunch. Jag vet, det verkar som om vi bara äter! Det är delvis sant, fast vi läser en del också. Lisa har plöjt igenom två böcker faktiskt och jag har slängt ett öga på körkortsteorin medan Helena kämpar tappert med sin engelska bok. Det är inte direkt svårt att inte göra något alls. För tillfället verkar det som om det inte finns något viktigare än att dyrka solen och välkomna den efter vintervilan med blek vinterhud som bara längtar efter att bli solkysst! Jag vill stanna här länge, tills det grå slasket där hemma är borta, det koppar sig i träden och gatorna är torra. Men så är inte fallet, i helgen väntar jobb och jag hoppas verkligen jag är mer kry i kroppen då och att ni som kan tittar in till mig någon av dagarna. TJINGELING!


På väg till fjällen med buss. Min käraste ...

dsc01415 (MMS)

På väg till fjällen med buss. Min käraste Lisa sitter bredvid mig och vi här precis lämnat Storuman bakom oss. När man åker buss finns det i princip en sak man kan göra - fika! Jag hade med mig två cheescakebitar och lisa hade två bullar + mörk choklad. Min mamma kokade kaffe och värmde mjölk som jag avnjutit till fikat. Tyvärr hänger den knepigt småsjuka känslan kvar i kroppen och jag blundar för alla symptom på förkylning.. Inte nu va?! Ha det snyggt, Tjingeling!


Nu sjunger jag på sista refrängen.

Kära vänner och ovänner! (om de sistnämnda existerar)
Nu ska jag säga tack och adjö för jag går på semester fram tills på torsdag. Veckan ska spenderas i en solig grop i fjällen med dunderbrudarna och mina, för året, nya solglasögon. Jag önskar alla här hemma en trevlig, förhoppningsvis ledig, vecka. Jag längtar faktiskt bort från internet och vill bara mysa framför en sprakande brasa med sällskapsspel och goda kvällsmackor! Så det passar mer än bra för mig att hoppa på bussen mot Kåtaviken imorgon med Lisa och åka ut i vildmarken.


Vi fick en härlig påskmiddag hos mormor idag. Den var faktiskt mer än härlig vid närmare eftertanke, den var LJUVLIG! Men nu när kvällstimmarna börjat kryp på känner jag ett obehagligt kittel i näsan och halsen. Inte ska jag bli sjuk nu, när jag ska åka bort?! För att förhindra detta blandade min suveräna mamma ihop något skumt med ingefära, nötter, kvarg och en speciell honung. En blandning som skulle vara rena superkuren. Den smakar som om man skulle kunna smaka på något som är ful-snyggt. Ni vet, dåligt fast gott på samma gång. Går inte att förklara bättre än så faktiskt men jag hoppas att ingefäran brände bort baciluskerna..

Sov gott, tjingeling!

Romeo, where do you have your Juliet. Romeo - she's your girlfriend!

Jag blir inte riktigt klok. Nu har jag försökt skriva en hyfsat lättsam och trevlig "öppningsmening" i närmare 30 minuter. Det går trögt dels för att jag ligger i sängen och kommer åt fel tangenter hela tiden men jag är också för trött för att vara sådär lagomt klyftig.


Jag har verkligen haft en lång fredag som startade med en välförtjänt sovmorgon, lång frukost framför pippi långstrump med sina vänner. Är inte Tommys skratt ljuvligt? "hihihhohohoHAHAHA". Har förövrig sett mer tv/film/serier idag än på hela höstterminen. The Pacific var en utav dem, fantastiskt må jag säga. Tog mig också i kragen och såg Romeo + Juliet från 1996 där den så populäre Leonardo Dicaprio spelade Romeo, inte helt oväntat. Han har varit läcker i två filmer, denna och Titanic men sedan har tiden satt sina spår. Nu är han en slusk, rätt tvärtråkig att kolla på faktiskt.

Förutom att dega framför bildskärmar av olika slag har jag också rört på lillkroppen. Promenerat till och från IKSU för ett yoga-pass som kändes döskumt! Kines/Japan-gympa i renodlad form är nog inget för mig ändå. Det var ju ingen musik!? Och en instruktör som drog för speglarna och verkade vilja vara var som helt förutom just där. Nej tack, inget som jag känner ett sug efter att göra om. Men däremot - sola! Hur skönt kan det vara egentligen? Bara helt tokigt skönt med värme och sedan en kropp sm luktar solbränd hud. Jag längtar till mallis, till solen, till havet! Men först ställer vi inte siktet på fjällen med Helena och Lisa i veckan.

TJINGELING!

ps. Såg på bio igår med Lisa. Remember Me tror jag den hette. En film som man inte behöver pallra sig iväg till dyra biosalongen för att se. Klicka hem den och se den en kväll hemma i soffan, blir nog så bra. Hela konceptet känns väldigt bekant från alla möjliga kärleksfilmer som kommit ut under alla år. Storyn verkar vara densamma nu för tiden. Dags för lite action!?

When it's cold outside,


- No need to worry, 'cuz im so warm inside.

TJINGELING!

RSS 2.0